Groot at Home Verkoopstyling Voorschoten - Verkoopstyling

VERKOOPSTYLING

Uw woning sneller verkocht

Verkoopstyling heeft tot doel een woning verkoopklaar te maken. Anders dan veel mensen denken, vinden potentiële kopers het lastig om 'er doorheen te kijken'. Het lukt veel mensen niet de potentie van de woning te zien. Ook wanneer een woning leeg is, verkoopt zij minder snel. Kijkers kunnen zich dan geen goede voorstelling maken van de woning met spullen erin.

Het is dus zaak om potentiële kopers daar een handje bij te helpen. Dat is precies waar verkoopstyling op gericht is. Een nieuwe vloer of keuken is niet haalbaar (en niet nodig), maar kleine veranderingen geven veel resultaat. Ook op de foto's, die belangrijk zijn om door de eerste selectie van kopers heen te komen.

Sheila Groot is gecertificeerd House of KIKI verkoopstyliste. Verkoopstyling is een verlengstuk van traditionele makelaardij om woningen op hun best te kunnen tonen aan potentiële kopers.

Verkoopstyling

Voorbeelden


Een House of KIKI verkoopstylist is specialist in het optimaal presenteren van een woning en zal, in tegenstelling tot traditionele verkoopstylisten die enkel advies geven, daadwerkelijk DIRECT aan de slag gaan in een te koop staande woning en deze na de restyling fotograferen! Hierdoor kan de woning binnen gemiddeld twee dagen optimaal gepresenteerd worden op o.a. Funda. Verkoopstylisten opgeleid door House of KIKI zijn gecertificeerd en staan voor kwaliteit, efficiëntie en continuïteit Uit onderzoek van House of KIKI (september 2009 en maart 2012) is gebleken dat woningen die verkoopklaar worden gemaakt door een House of KIKI verkoopstylist, aantoonbaar sneller verkocht worden! Zo wordt 70% van de woningen die langer dan anderhalf jaar te koop staan, binnen 3 maanden verkocht na restyling door een House of KIKI verkoopstylist. Bron: www.houseofkiki.nl 

Uw adres voor verkoopstyling en interieuradvies.